Rólunk

A Patinás Vállalkozás képviselet Program 2011-ben alakult meg, első indíttatásként azért, hogy a Magyar Független Gyógyszertárakat támogassa.

 Későbbiekben kibővítette üzleti profilját a teljes magyar vállalkozások irányába, és világon egyedülálló szolgáltatást nyújt a lakossági szegmens felé is. A képviseleti rendszerben működő vállalkozások a multinacionális cégekkel szembeni esélyegyenlőség, illetve a kisvállalatok közt kialakult versenyhelyzetet hivatott felül pozicionálni! A rendszer magas szintű működéséhez, gyógyszertár tulajdonosok, cégvezetők, jogi és gazdasági személyek szakmai tapasztalataikkal és egyéb,  vállalkozásokat segítő országos érdek-képviseletekkel biztosítjuk

A rendszer sikerességét bizonyítja az, hogy országosan több mint 1.600 partner csatlakozott a Patinás Vállalkozói képviselet programhoz.

Célunk, hogy mielőbb elérjük az 5000 partner létszámot, és globálisan nemzetközi szinten is terjeszkedésnek induljon a Program.

Társaságunk szakmai hátterét kollégáink több 10 éves szakmai tapasztalata biztosítja.

Értékeink:

Alapértékeink a becsületesség, a tisztesség és az emberek iránti tisztelet – ezek képezik a Patinás Vállalkozói Képviseleti . Általános Üzleti Elveinek alapját.