Patinás Clubcard - Kedvezmény Rendszer

A mai gazdasági elvárásokat, illetve a Patinás Partnerekigényeit figyelembe véve hoztunk létre a Patinás kedvezményrendszert. A multinacionális cégcsoportok a lakosság felé már 80 éve bevezették a különböző kedvezményrendszereket.
A Patinás Kedvezményrendszer hasonló
filozófiára épült, de kimondottan csak a magyar kis- és középvállalkozók stabilitására alapult. Ezzel a lakosság és a kereskedelmi, illetve szolgáltató egységek között erősíti a kapcsolatot, valamint versenypiacon lévő jobb pozícionálásra ad lehetőséget.

A Patinás kedvezményrendszer a kártyatulajdonosok felé egy azonnali forintális, direkt kedvezményre való létjogosultságot biztosít.

Kártyakibocsátó Partnereink részére egyedi marketinglehetőséget biztosítva, saját névvel ellátott kártyát biztosítunk, melyen keresztül országosan, a folyamatosan bővülő partnereknél, az általuk meghatározott szintén azonnali forintális kedvezményhez való hozzájutást biztosítunk kártya tulajdonosai felé

Jelenleg, mint egye 1.5 M kártyatulajdonos használja nap, mint nap a Patinás kártyáját.

 

Patinás Clubcard - lakossági képviselet.

 

A lakosságnak további előnyt jelent, hogy a Patinás Kedvezményrendszer keretében a kártyatulajdonosok felé rendelkezésre bocsájtjuk a magas szintű Patinás Szindikátusi szolgáltatásokat, egy jelentősebb azonnali forintális kedvezmény formájában.

Ezzel kapcsolatos további információt a „Lakossági képviselet” menüpontunk alatt talál.

"Kímélje meg pénztárcáját, használja Patinás kártyáját!"A patinás szindikátusi képviselettel kapcsolatban bővebb információt kaphat ide kattintva