Első pályázati lehetőségek megjelenése a Széchenyi 2020 keretében 

Fejlesztés – Új forrás – Jövő - Új pályázati lehetőségek

Tisztelt Patinás Partner, Cégvezetők!

 

A Független Magyar családi vállalkozók segítségét biztosító Patinás rendszer keretében mutatjuk be a pályázatokkal kapcsolatos hirlevelünket!

Vállalkozása számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésén és megtartásán fáradozik? Termelési kapacitását szeretné bővíteni?

Első pályázati lehetőségek megjelenése a Széchenyi 2020 keretében

A pályázat keretében mikro-, kis- és középvállalkozások feldolgozóipari termelési kapacitásainak fejlesztése, a gyártáshoz kapcsolódó, új termelő eszköz beszerzése támogatható 50%-os mértékben. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 10.000.000 Ft, maximum 100.000.000 Ft.

A pályázat keretében mikro-, kis- és középvállalkozások számára a külpiacra jutást elősegítő szolgáltatások igénybevétele, külföldi kiállításokon, vásárokon való megjelenés, marketingtevékenység támogatható 50%-os mértékben. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 3.000.000 Ft, maximum 7.500.000 Ft.

Fontosabb pályázati feltételek:

 • a fejlesztésnek az Ágazati fókuszban meghatározott tevékenységek valamelyikéhez kell kapcsolódnia, és az utolsó három lezárt üzleti év árbevételének legalább 50 %-a az Ágazati fókuszban szereplő tevékenységekből kell származnia (Ágazati fókusz megtekintése)
 • az éves átlagos statisztikai állományi létszám a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt teljes üzleti évben minimum 1 fő volt
 • legalább három lezárt, teljes (365 napot jelentő) üzleti év
 • a beruházás helyszíne a konvergencia régió (a Közép-Magyarországi régió területén megvalósuló fejlesztés nem támogatható).
 • A pályázatok várható benyújtási ideje: 2014. december 31.

  Amennyiben a fenti pályázati konstrukciók felkeltették érdeklődését, töltse ki kérdőívünket, illetve töltse le pályázati összefoglalónkat az alábbi linkekre kattintva.

  Vállalkozásfejlesztési kérdőív

  Pályázati felhívások összefoglalója

  4 ok, amiért érdemes hozzánk fordulnia:

  • Tapasztalat: több mint 10 éves szakmai tapasztalat pályázatírás, projekttanácsadás, projektmenedzsment területén
 • Segítségnyújtás: projektek gondozása az ötlettől a szalagátvágásig
 • Minőség: megvalósítható pályázatok készítése
 • Rugalmasság: ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére törekszünk
 • Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

  Baksa Krisztina
  Tel: 76/503-648
  Email: palyazunk@patinas.info

  Üdvözlettel:


  SZÁMOLJON VELÜNK, MEGTÉRÜLÜNK ÖNNEK!